Minner alle kunder og besøkende til Moteforum om at vi stenger huset i juli måned.

Vi åpner dørene igjen når vi er tilbake mandag 29. juli.

Til da, ønsker vi dere alle en riktig god sommer, og velkommen tilbake i august!

Er du ute etter å leie lokaler for ditt agentur under Moteuka i august?
Vi har fortsatt noen ledige showroom til leie på Moteforum på Skøyen.
Kom innom oss på Moteforum eller send en forespørsel på post@moteforum.no.

Vårens store kolleksjonsalg finner sted på Moteforum 21. og 22. mai kl. 11.00-18.00. Her vil dere finne et stort utvalg vareprøver fra flere av våre brands. Adressen er Sjølyst Plass 3 på Skøyen.

Savannen Interiør ønsker velkommen til kunde kveld i atriet på Moteforum torsdag 28.mars kl.17:00-19:00. Her vil det bli visning av nyheter og mer av Savannens interiør for sesongen. Det blir en uformell hygge kveld og det vil bli servert litt fingermat og drikke. Gode tilbud og goodibags til de som kommer. Påmelding via Savannen Interiør på facebook.

Insp er et sosialt og faglig univers for mote, skjønnhet og kultur, og de har et stort aktivt miljø med motebloggere og instagrammere. De arrangerer workshoppen Insp Love, en møteplass for motebransjen og influensere. De tilbyr også tjenester til brands og butikker hvor de tar ansvar for hele den sosiale medieprosessen, fra å ta bilder til posting av bildene på sosiale medier som Instagram og Facebook. Last ned Insp appen, deres egen sosiale plattform for mote.

Silje Pauline Killi Bjølverud kommer til Moteuka for å lære agenturer, brands og varehandel hvordan man når ut til de unge i dag, nemlig generasjon Z.

Silje Pauline er co-founder og community manager for den nye GenZ plattformen Insp, med fokus på mote og skjønnhet. Silje Pauline har bakgrunn fra motebransjen og PR-bransjen, og er selv en del av generasjon Z. På foredraget vil hun lære bort verdifulle tips og triks for din bedrift. Hun vil fortelle hvordan man når ut til de unge i dag, og hvordan man forstår seg på dem.

Generasjon Z er de første til å vokse opp med sosiale medier, og er derfor en helt ny gruppe og forholde seg til med tanke på reklame og samarbeid.

Vi håper du har lyst til å delta når Silje Pauline holder sitt foredrag om generasjon Z under Moteuka 2.-8. februar klokken 12.00-12.30. Vel møtt!

Meld deg på Moteuka her!

Moteforum holder stengt fra torsdag 20. desember kl.13.00.

Vi åpner dørene igjen når vi er tilbake 2. januar.

Vi ønsker dere alle en riktig fin jul, og velkommen tilbake i januar!

Høstens store kolleksjonssalg finner sted på Moteforum 14. og 15. november kl. 11.00-18.00.

Her vil dere finne et stort utvalg vareprøver fra flere av våre brands.

Adressen er Sjølyst Plass 3 på Skøyen.

Velkommen!

Insp er et sosialt og faglig univers for mote, skjønnhet og kultur, og de har et stort aktivt miljø med motebloggere og instagrammere. De arrangerer workshoppen Insp Love, en møteplass for motebransjen og influensere. De tilbyr også tjenester til brands og butikker hvor de tar ansvar for hele den sosiale medieprosessen, fra å ta bilder til posting av bildene på sosiale medier som Instagram og Facebook. Insp lanserer snart sin egen sosiale plattform for mote.

Vi ønsker velkommen til nok en spennende innkjøpsmesse her på Moteforum.
Dere kan glede dere til fantastiske kolleksjoner for SS19 på alle våre showroom!

De som kommer mellom 08:30 og 10:00 vil bli møtt med gratis frokost. Ellers er det mulig å kjøpe mat fra vår foodtruck på plassen. Mellom 11:00-13:30 er vår nye kantine i fløyen i 2.etasje åpen for lunsj.

Det vil også denne gangen være mulighet for Porschetransport til ditt neste møtested, og må du vente litt i kø, kan du kose deg med gratis is fra Kulinaris.
Mandag til torsdag mellom 10:00 og 14:00 vil det være muligheter for å fornye både hår og negler i atriet på Moteforum.

Vi gleder oss til å ta dere i mot gjennom hele uken!