OM NORSK MOTEFORUM

VAREMERKER / UTSTILLERE

AKTIVITETER / TILBUD

REGISTRERING

 

L?EVOLUTION

 
 
 
 

Norsk Design -  L’evolution designes og markedsføres av LingLing Tekstil AS. Vi har vært etablert her på Jessheim i over 10 år. Vi leverer til både Norge og Sverige.  Vi har 4 kolleksjoner i året. Disse blir til bl.a. på bakgrunn av inspirasjon fra våre kunder.
 
Våre klær er laget for den voksne, spreke dame –  kolleksjonen for høst 08 er derfor både tøff og elegant på samme tid. Vi har lagt vekt på en ren og elegant linje med små detaljer som gir et eksklusivt look med en frech stil. Vi har bukser og jakker i klassisk drakt, og for sporty fritid tilbyr vi denim og cord. Ytterjakke-kolleksnonen må du se!
 
Vi har miljø i fokus og arbeider for å miljøsertifisere vårt varemerke. Produksjonen foregår på vår egen fabrikk i Kina (som produserer kun for oss). Dette gir oss korte beslutningsveier og stor mulighet for raske endringer og direkte påvirkning. Ikke minst har vi full kontroll på våre hvordan våre plagg produseres og kan garantere meget gode arbeidsforhold med lyse, trivelige lokaler, kantineordning, pensjonsforsikring og organiserte reiser. Vi er på besøk i fabrikken flere ganger i året.
 
Hovedkontor: LingLing Tekstil AS, Elektrovegen 2 Jessheim. Tlf 63929770
Norsk Moteforum: rom 613B
 
firmapost@levolution.no

« Tilbake